Cata incredere aveti in justitie? Pe bune..

vineri, 17 septembrie 2010

Cica o justitie unita...

Avand in vedere ca mai marii instantelor sunt niste ASI in ale tehnicii de ultima generatie si la @sfatul@ informaticienilor au blocat accesul pe mai tot internetul pentru ca suntem prosti si ne curge scuipat din gura , au avut binevointa sa ne lase acces la 2,3 situri , cum ar fi de exemplu juridice.ro .
Bineanteles ca pentru orice minte catusi de evoluata din regimul neandertalier ,ar fi clar ca informaticienii nu doresc decat sa munceasca mai putin si fara bataie de cap , in timp ce folosesc banda de net pentru  a descarca zeci de giga de filme si mai nou daca dai un scan pe reteaua just.ro observi ca pe serverele unor instante sunt chiar tinute situri *(**) , dar asta e.
Cum ordinul se executa cu placere , s-a semnat si s-a aplicat ...logic.... ,pentru ca in loc ca informaticienu sa faca ceea ce trebuie , ca de exemplu sa protejeze o retea de atacuri , virusi si  altele ...a fost mai simplu sa taie tot ....cum face si Boc in loc de strategii si proiecte a aplat la simplul proiect : Nu mai sunt bani , nu mai dam.....Sincer nu am nimic cu informaticienii , au fost destepti, si-au realizat interesul....dar in loc sa administreze o retea acum cara si desfac imprimantele ce cad pe capete prin instante , ca na si-au depasit cu mult norma....


Si cum spuneam intru dragii mei pe juridice.ro (www.juridice.ro/119517/o-justitie-unita.html) unde un domn procuror de la ICCJ expunea ceva legat de unitatea in justitie! sincer sunt putin dus cu capul si m-i s-a aprins beculetul .
Ma intreb cum unii pot inca visa la unitate lucrand in sistemul acesta .....

Raspunsul meu il puteti citi la link-ul afisat ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu